Nansenskolen har en todelt virsomhet: Folkehøgskolen og kortkurs om sommeren. Sommerkursene er åpne for alle.

Det er fortløpende påmelding til alle våre kurs, – så lenge det er ledig plass.

 • Utleie

  Nansenskolen leier ut lokaler

  I sommerhalvåret er det god anledning til å leie Nansenskolens lokaler til kursvirksomhet. Vi har internat med ca. 70 sengeplasser, forelesningssaler, møterom og grupperom, kjøkken og spisesal.

  Skolen ligger 10 minutters gange fra sentrum, hagen er stor og uteplassene fine.

  Kontakt oss her for mer informasjon.

  Galleri

 • Mat og kurs

  Matservering på sommerkurs

  Vi ønsker å gi våre kursdeltakere en god matopplevelse. Det serveres 3 måltider pr dag:

  • Frokost: Et variert tilbud av pålegg. Vi har alltid ferskt brød og rundstykker og ulike frokostblandinger, samt yoghurt, juice og ulike melkesorter.
  • Lunsj: Består av to ulike varmretter (kjøtt eller fisk, og gjerne en vegetarrett). Ulike salater og kalde kjøtt- og fiskeretter serveres til. Dessert hører også med til et godt koldtbord.
  • Middag: Serveres på kvelden og består av en varmrett med etterfølgende dessert. Vegetarretter og ulike dietter blir satt fram etter behov.
  • Frisk frukt og kjeks står framme mellom måltidene
  • Varmdrikksautomat (med nykvernet kaffe, cappuchino, te og kakao) er tilgjengelig i skolens åpningstider.
  • Allergi / intoleranse: Kjøkkenet vil kunne tilrettelegge for dette ved behov.

  Ta gjerne direkte kontakt med Heidi Mathisen, kjøkken – og internatleder.

  Les intervju med kjøkken- og internatleder Heidi Mathisen

  Galleri

 • Overnatting – kurs

  Skolens internat

  Overnatting

  På Nansenskolens sommerkurs bor deltakerne på enkeltrom på skolens internat. Sengetøy og håndklær er inkludert i prisen. Våre rom er enkelt utstyrt med vask på rommet og dusj og toalett på gangen. Det er mulig å parkere på skolen. Parkeringsplassen er like ved både internat og skolebygning.

  Internatet

  Internatet ligger rett ved skolebygningen, ved alléen ned til skolen. Rommene har utsikt mot hagen bak internatet, eller mot alléen og gårdsplassen foran skolen. I tillegg til soverom, er det vaskekjeller med vaskemaskin, tørketrommel og tørkerom. Vi har Wi-Fi både på internatet og i skolebygningen.

  Les mer om skolens lokaler og område her

 • Minnene ser deg

  Skrivekurs Montebello

  17.-24.05.2019

  Skrivekurset er for mennesker som har, eller har hatt en kreftdiagnose, i samarbeid med Montebellosenteret i Mesnali. 

  På kurset vil du bli inspirert til å skrive dine minner ned. Du vil få anledning til å dele dem med andre deltakere og lærere, og til å få veiledning i skriveprosessen. Hver dag vil bli innledet av dagens dikt og et musikkstykke. Deretter får du høre et foredrag om en forfatter med sterke erindringsspor i forfatterskapet, eller andre relevante tema.

  I løpet av dagen blir det tid både til egen skriving, og til veiledning i gruppe eller alene. Det blir tid også til å hvile eller reflektere. På kveldstid vil det være tilbud om lett underholdning. Kurset kombinerer skrivekurs med sosialt fellesskap og rekreasjon, og Nansenskolens lærere står for det faglige programmet.

  Lærere

  Alle lærerne som underviser ved kurset har stillinger som lektor ved linjen Filosofi, litteratur og politikk ved Nansenskolen. De har alle gitt ut bøker innenfor sakprosafeltet.

  • Inge Eidsvåg er forfatter og utdannet historiker. Han er tidligere rektor og lektor ved Nansenskolen og vil snakke om minner, tekst og skriving i åpningsforedraget for seminaret.
  • Heidrun Sørlie Røhr er utdannet statsviter. I sitt foredrag snakker hun om middelalderen som motiv i litteraturen, med utgangspunkt i forfatterne Sigrid Undset og JRR Tolkien.
  • Helge Salemonsen er utdannet filosof. Hans foredrag vil handle om Henrik Ibsens barne- og ungdomsår.
  • Joakim Hammerlin er utdannet filosof. I sitt fordrag vil snakke om: «Øyeblikket – et filosofisk blikk på tidens atom».

  Galleri

  Samarbeidspartnere:

  • Nansenskolen
  • Montebello kurssenter

  Program

  Her finner du program for Minnene ser deg – 2019

  informasjon og påmelding:

  Kontakt: jane.mccarthy@montebello-senteret.no
  Informasjon og påmelding på Montebellosenterets hjemmeside

 • Forfatterseminaret

  Norsk Litteraturfestival

  21.-24.05.2019

  Velkommen til årets forfatterseminar, det fjortende i rekken, som tilbyr en faglig oppdatering og et sosialt møtepunkt under Nordens største litteraturfestival. Seminaret henvender seg til alle som skriver – publisert eller upublisert.

  • Velkommen til årets forfatterseminar, som tilbyr en faglig oppdatering og et sosialt møtepunkt under Nordens største litteraturfestival.
  • Seminaret arrangeres av Nansenskolen i samarbeid med Norsk Forfattersentrum og Norsk Litteraturfestival – Sigrid Undsetdagene.
  • Du ankommer når du kan og avslutter når du må – seminarprisen er ens, og sponset slik at du uansett får utrolig mye for pengene.

  Vel møtt på Nansenskolen 21. – 24. mai! Og bli gjerne lenger om du ønsker det!

  Programmet

  Blant annet:

  • Litteraturfestivalens åpningsforestilling!
  • Lars Mytting: Noe å fortelle
  • Eldrid Lunden: Om diktning og tid
  • Bjørnsonforelesningen med Carsten Jensen
  • Torvald Steen: Forfatterforelesningen
  • Nansenskolens hagefest!
  • Tekstsamtale og erfaringsutveksling

  Her finner du hele programmet for Forfatterseminaret 2019

  Påmelding

  Påmeldingsskjema finner du hos Norsk forfattersentrum.

  Galleri

 • Debutantseminaret

  Norsk Litteraturfestival

  21.-23.05.2019

  Seminaret henvender seg til inviterte fjorårsdebutanter. Eget debutantfokus, samt programposter fra Forfatterseminaret.

  Det tradisjonsrike debutantseminaret for spesielt inviterte – med et skrivefaglig program, erfaringsutveksling og praktisk veiledning.

  Arrangeres av Nansenskolen og Norsk Litteraturfestival – Sigrid Undsetdagene.

  Program og påmelding

  Galleri

 • Nordisk seminar

  Norsk litteraturfestival

  21.-22.05.2019

  På «Nordisk seminar møtes sentrale, yngre nordiske forfattere møtes på Lillehammer og deltar i lukket fagseminar og åpne programposter under Norsk litteraturfestival – Sigrid Undset dagene

  Program og påmelding

  Dette blir klart i april 2019.

  For mer informasjon: Se hjemmesiden til Norsk litteraturfestival

  Galleri

 • Kunsthistoriekurs – La bella Italia

  Med Lillehammer kunstmuseum!

  03.-07.06.2019

  (Pergolaen, Silvestro Lega 1868)

  La bella Italia er tittelen på årets kunsthistoriekurs; Det skjønne Italia. Italienske kunstnere har gjennom århundrer levert skjønn kunst, og kunst med skjønnhet som tema. Like gjerne innenfor en kristen kontekst som knyttet til de antikke mytene.

  Kurset arrangeres i samarbeid med Lillehammer Kunstmuseum. Hver dager starter med foredrag på Nansenskolen, før det blir besøk og foredrag på Kunstmuseet. Ettermiddagenes program tar opp hvordan Italia tjente som inspirasjon for nordiske malere, og ikke minst, for Sigrid Undset, som flyttet til Lillehammer for akkurat 100 år siden.

  Vi starter foredragene om italiensk kunst med å se på etruskernes symbolverden. Dette mystiske folket befolket dagens Toscana, før det forsvant ut av historien – uten at vi vet hvor. Det Bysantinske riket var en gang verdens fremste kristne nasjon. Vi skal se på deres enestående mosaikker, før vi nærmer oss gotikken i dens særlige italienske form. Den italienske renessanse representerer et høydepunkt. Vi vil gjøre oss nærmere kjent med manierisme, barokk, nyklassisisme og impresjonisme i italiensk støpning. Vi avslutter med den italienske futurismes idealisering av maskiner og modernisme.

  Sommerkurset vil gjenoppvekke minner fra Italia. Vi kommer til å komplettere med lekre italienske matretter. Dessuten, en hyggelig kveldssamling i Nansenskolens vakre hage, med søtvin og biscotti på menyen.

  Bidragsytere

  • Nils Ohlsen, kunsthistoriker og direktør ved Lillehammer kunstmuseum
  • Cecilie Skeide, kunsthistoriker og konservator ved Lillehammer kunstmuseum
  • Unn Irene Aasdalen, filosof og rektor ved Nansenskolen
  • Else Marie Lingaas, idéhistoriker og leder for Nansenskolens venner
  • Inge Eidsvåg, historiker, forfatter og tidligere rektor ved Nansenskolen
  • Tone Selbo, litteraturviter og professor ved Universitetet i Oslo

  Galleri

  Program

  Her finner du program for Kunsthistoriekurset 2019

  Lillehammer Kunstmuseum

  Lillehammer Kunstmuseum, er en av landets ledende kunstinstitusjoner. Museet har en stor fast samling og har flere nye utstillinger hvert år. Museet er også kjent for sin særegne bygning, der den eldre delen er tegnet av arkitekt Erling Viksjø, mens de to nyere delene er tegnet av Snøhetta arkitekter. Kunstneren Bård Breivik har stått for skulpturhagen mellom bygningene og den helt særegne nye ytterveggen mot øst.

  Galleri

   

  Pris

  • Kursavgift m lunsjer og avslutningsmiddag: Kr 3.700,-
  • Kuravgift m kost og losji: Kr 5.650,-
  Påmeldingsskjema
 • Skrivehuset

  Skrivekurs med fordypning

  03.-07.06.2019

  Vi inviterer skrivere som ønsker å ferdigstille et skriveprosjekt. Skrivehuset gir deg mulighet til å fordype deg i ditt skriveprosjekt sammen med andre skrivere.

  Kurset passer godt for deg som har et prosjekt du ønsker å bruke tid på og som du ønsker å få tilbakemelding på. Kurset passer for deg som har deltatt på flere skrivekurs og som har kommet et steg videre.

  I løpet av uken vil kursdeltagerne få tips, råd og veiledning. Det vil bli gitt individuell veiledning og tilbakemelding i grupper. Vi skal ta med oss skriveblokken og finne inspirasjon i Sigrid Undsets hjem, Bjerkebæk.

  Galleri

  Skrivehuset deler Nansenskolen med forsommerens Krasjkurs i kunsthistorie. I den anledning kan du begynne dagene med et kunsthistorisk foredrag eller du kan jobbe med eget prosjekt.

  Skrivehuset er åpent for alle som har et skriveprosjekt de ønsker å ferdigstille. Ta med en bok som har gjort inntrykk på deg.

  Før du kommer er det fint om du forbereder en presentasjon av ditt prosjekt, maks fem minutter. Denne presentasjonen skal du legge frem muntlig for de andre deltagerne den første dagen. Ta kontakt med kursholder Janne Aasebø Johnsen (janne.johnsen@nansenskolen.no) hvis det er noe du lurer på eller hvis du opplever at dette blir vanskelig.

  Program

  Her finner du programmet for Skrivehuset 2019

  Kursleder

  Janne Aasebø Johnsen er adjunkt, forfatter og dramatiker. Hun har jobbet i Lillehammerskolen fra 1995-2016. Hun arbeider som sosialpedagogisk rådgiver på Nansenskolen. Aasebø Johnsen har gitt ut tjueseks barne- og ungdomsbøker, og har skrevet ni skuespill.

  Galleri

  Pris

  • Kursavgift inkludert måltider: 4.150,-
  • Kursavgift inkludert måltider og overnatting: 5.650,-
  Påmeldingsskjema
 • Malekurs med Bjørn Kirk

  Maleri i fargenes verden

  03.-07.06.2019

  Bjørn Kirk på Nansenskolen (foto: Jannecke Lønne Christiansen)

  Dette kurset henvender seg til alle med lyst til å male, enten man er nybegynner eller har malt i flere år. Vi skal se farger, blande farger og lære hvordan de kan brukes for å skape dybde på en ellers todimensjonal flate.

  Det vil på kurset gis en rekke oppgaver, som gir nye maletekniske ferdigheter. Her får du utvidet din følsomhet for farger og blir bedre til å se og bruke dem. Du får dessuten mulighet til å fokusere på din egen kunstneriske prosess. – Hva er dine motiver, og hvordan får du dem fram?

  Noe av det mest givende er å følge andres prosess, – derfor er gjennomgang, hvor vi gir hverandre tilbakemelding, en vesentlig del av undervisningen.

  Vi tar dessuten turen til det flotte Lillehammer Kunstmuseum for å la oss inspirere av malekunstens mesterne, og for å bli bedre til å se og snakke om maleri.

  Vi skal arbeide med

  • Fargelære, materiallære og blandetips
  • Forskellige motiver: Stilleben, portrett, landskap
  • Maleri etter foto
  • Abstrakt maleri
  • Maleri etter fantasi
  • Egne prosjekter
  • Små kunsthistoriske opplegg – sammen med deltakerne på Kunsthistoriekurset, som går parallelt
  • Gjennomgang av deltakernes arbeider

  Undervisningen foregår i Nansenskolens fine kunstlokaler, med storslått utsikt over Mjøsa.
  På kveldene er det muligheter for å jobbe videre med ditt eget maleri, eller nyte en kopp kaffe eller et glass vin med de andre deltakerne.

  Program

  Her finner du programmet for malekurs med Bjørn Kirk

  Galleri

  Lærer og kursleder: Bjørn Kirk

  Galleri

  Praktisk informasjon

  Av praktiske grunner vil vi bruke akrylfarger, siden de tørker raskere og er mindre skadelige. Men siden vi jobber med allmenne teknikker i maleriet, vil det vi lærer også kunne brukes i oljemaleri, gouache, farvekritt osv.

  Materialer er ikke inkludert i kursprisen. Du må selv ta med akrylfarger, pensler, lerret, masonittplater eller papir til å male på.

  Pris

  • Kurs inkludert kost og losji: 5650,-
  • Kurs med lunsj og middag: 4150,-
  Påmeldingsskjema
 • Forsommerdager

  Inspirasjonskurs Montebello

  07.-26.06.2019

  Forfatter og tidligere rektor, Inge Eidsvåg, bidrar til kurset (foto: Heidrun Sørlie Røhr)

  Kulturelt tapasbord i lyse sommerdager

  Dette er et påfyllskurs for mennesker som har eller har hatt en kreftdiagnose, i samarbeid med Montebello kurssenter i Mesnali.

  Gode kulturopplevelser står på menyen. Det serveres et rikholdig kulturelt tapasbord, med litteratur og kunst som overordnede tema. Det blir turer på fjellet, i skogen og til brygga, og ekskursjon til Sigrid Undsets hjem Bjerkebæk, og konsert og kulturquiz på kveldstid. Nansenskolens lærere står for det faglige innholdet.

  Lærere:

  • Inge Eidsvåg, forfatter, historiker og tidligere rektor ved Nansenskolen
  • Signe Therese Strøm, sosialantropolog og assisterende rektor ved Nansenskolen
  • Steinar Bryn, doktorgrad i kulturstudier og mangeårig dialog- og fredsarbeider ved Nansen Fredssenter
  • Janeke Meyer Utne, kunsthistoriker og konservator ved Nansenskolen
  • Tarald Johan Wassvik, billedkunstner og lærer i visuell kunst ved Nansenskolen
  • Janne Aasebø Johnsen, forfatter, dramatiker og sosialpedagogisk rådgiver ved Nansenskolen
  • Carol og Thor Kvande, musikere som skal ha konsert en av kveldene
  • Heidrun Sørlie Røhr, statsviter og lektor ved Nansenskolen, og hovedansvar for det faglige programmet

  Samarbeidspartnere:

  • Montebello kurssenter
  • Nansenskolen

  Program:

  Her finner du programmet for Forsommerdager 2019

  informasjon og påmelding

  Kontakt: Jane McCarthy ved behov for mer informasjon. Kurspåmelding på Montebellosenterets hjemmeside

   

 • Nansen Dialogue Summer School

  Dialogue Seminar

  16.-22.06.2019

  This dialogue seminar is for students at Oslo International Summer School. The participants meet for a five-day dialogue workshop before attending the University of Oslo. The course addresses central themes in the field of dialogue and peacebuilding.

  Partners: Nansen Center for Peace and Dialogue and the University of Oslo.

  More information, contact www.peace.no/en

  Galleri

 • Kammermusikkurs

  For musikere

  23.-30.06.2019

  Dette årlige seminaret arrangeres av Norsk Kammermusikkforbund, og finner sted på Nansenskolen.

  Maggini Quartet fra England er musikalske ledere for de ulike kursgruppene.

  Mer informasjon og påmelding: Kontakt Norsk Kammermusikkforbund

  Galleri

 • Kunstkurs

  Maleri - Grafikk - Tegning - Kroki

  21.-28.07.2019

  Kjære kunstinteresserte,

  Ønsker du å utfordre og videreutvikle dine kreative evner? Få en kickstart på egne prosesser gjennom å lære mer og øke lysten til å skape? Velkommen til Nansenskolens velrenommerte kunstkurs! Profesjonelle billedkunstnere er ansvarlig for undervisning i maleri, grafikk og tegning.

  Det blir lagt vekt på å utvikle idéen som et bærende element i det kunstneriske uttrykket, og det vil bli veiledning. Kurset er åpent for alle, nybegynnere og viderekomne.

  Materialer til de enkelte gruppene og fellesaktivitetene er inkludert i kursprisen. Viktig: Ta med arbeidsklær og gode sko. Meld deg på én av gruppene og angi alternative valg i påmeldingsskjemaet. Vi ønsker nye og tidligere deltakere hjertelig velkommen!

  Deltakerne deles inn i fire grupper: Maleri (x2), grafikk og tegning. Du velger én av gruppene når du melder deg på (søknadsskjema nederst på siden). Det blir tegning av kroki for alle hver morgen.

  Galleri

  Grupper – Påmelding nederst på siden

  1) Maleri 1 – ved Jannecke Lønne Christiansen – Akryl, eksperimentelt maleri og cyanotypi

  I denne gruppen vil vi arbeide med eksperimentelt maleri, der vi kombinerer ulike maleteknikker med collage og cyanotypi. Fokus vil være på hvordan utvikle et billeduttrykk. Gjennom idéutvikling arbeider vi med form og innhold, komposisjon og fargebruk, struktur og overflate. Cyanotypi er en enkel og direkte fotografisk prosess, der foto eller gjenstander eksponeres i sollys og man får et blått bilde. Bildet kan forandres ved å tilsette f.eks. maling, sitron, kaffe og te. Ta gjerne med foto. Undervisningen er basert på demonstrasjoner, individuell og felles evaluering, erfaringsdeling og samtale. Ønsker du å jobbe mest med én av teknikkene, så er det mulig. Påmeldte vil motta mer informasjon. Les mer om Jannecke Lønne Christiansen

  2) Maleri 2 – ved Roar Kjærnstad – Akryl og oljetempera på papir

  Fokus er på prosessen, – ikke det ferdige resultatet. Slå deg løs med utprøving av forskjellige metoder. Vi bruker foto på ulike måter, som collage eller som effekt i maleprosess. Målet er ikke å lage «fotografiske» gjengivelser, men å utfordre fotografiet, bryte ned, forenkle, så man til slutt står igjen med fragmenter. Fotografiet er til hjelp som idé og som komposisjon. Det legges vekt på det ekspressive i maleriet. Vi vil demonstrere teknikken: olje tempera, slik at du får mulighet til å prøve dette selv (ta med foto). Individuell og felles gjennomgang der alle deltar. Faglærer gir råd og veiledning. Les mer om Roar Kjærnstad

  3) Grafikk – ved Tarald Johan Wassvik – Koldnålsradering og tresnitt

  I årets grafikkgruppe vil vi fokusere på koldnålsradering (kobberplater og plexiglass) og tresnitt. Det vil bli grunnleggende innføring i bruk av grafikk-verkstedet og regler for nummerering og signering av grafikk. Alle deltakere trykker minst én serie i hver teknikk. Når du har vist at du kan det grunnleggende kan du eksperimentere fritt. Det vil bli tid til fordypning og eget kunstnerisk arbeid. For den nysgjerrige vil det også bli mulighet for å lære silketrykk, som blant annet kan brukes til plakater og klær. Dersom du er glad i å tegne og liker å bruke hendene, så er denne gruppen for deg. Les intervju med Tarald Wassvik. Les mer om Tarald Wassvik

  4) Tegning – ved Frøydis Helene Frøsaker

  Vi vil fokusere på modelltegning, tegning av landskap, stilleben og observerende tegning. Teknikkene som gjennomgås vil være med kull, blyant, pastell, kritt og flytende tusj. Vi går gjennom og kjenner på de ulike egenskapene til de forskjellige teknikkene, hva de bringer frem av ulike uttrykk, hvordan de kan brukes for eksempel i kombinasjon med hverandre, eller hvordan vått og tørt virker som et tegnet uttrykk. I tillegg vil vi også legge vekt på å utvikle evnen til å se. Evnen til å observere trengs å øves opp, men med noen triks og tips underveis vil man oppdage at det ikke er så komplisert som man kanskje kunne tro. Les mer om Frøydis Frøsaker

  Morgenkroki for alle – ved Bjørn Kirk

  Hver morgen samles alle deltakerne for å tegne kroki. Det er en times kreativ oppvarming, hvor vi skal trene øyet i å se, trene vår spontanitet og trene håndens evne til å variere streken. Kroki er kunsten å fange den nakne kroppen i raske streker, så det er ikke det perfekte og feilfri, men det levende og personlige uttrykket vi søker. Vi skal leke med både blyant og kull. Hver morgen starter vi med med utfordringer og små oppgaver, og så setter vi i gang. For de som har lyst, er det ekstra feedback på tegningene om kvelden. Her vil vi velge ut tegninger og gå i dybden på disse. Det er en spennende og lærerik prosess. Les mer om Bjørn Kirk 

  Galleri

  Program

  Søndag 21. juli
  Dørene åpner kl 14.00
  16.00-17.30 Kroki
  18.00-19.00 Middag
  20.00 Presentasjon av lærere og deltakere

  Daglig program
  08.00-09.00 Frokost. Smøre matpakke til lunsj
  09.00-10.00 Aktkroki i Storsalen
  10.30-17.00 Arbeid i gruppene
  17.00-18.00 Bjørns time
  18.30 Middag

  Lørdag 27. juli
  Vi monterer utstilling
  17.00 Utstillingsåpning
  19.00 Festmiddag

  Søndag 28. juli
  08.00-09.30 Frokost
  Opprydding, oppsummering og avreise

  Her finner du brosjyre for Kunstkurs 2019

  Pris

  • Kursavgift med avslutningsmiddag: 5100,-
  • Kursavgift med kost og losji: 7800,-
  Påmeldingsskjema
 • Skriverom

  Skrivekurs - på leting etter ordene

  22.-26.07.2019

  NB! Kurset er fullt, men du kan settes på venteliste.

  Nansenskolens skriverom gir deltagere en uke til fordypning i egen skriving. I løpet av uken vil skrivekursdeltagerne få et innblikk i prosessen fra idé til ferdig produkt. De vil få tips, råd og lekende innfallsvinkler til egen skriving.

  Det blir gitt individuell veiledning og tilbakemelding i grupper. Vi skal ta med oss skriveblokken og finne inspirasjon på Litteraturhus Lillehammer, Lillehammer Kunstmuseum og det kjente utendørsmuseet Maihaugen.

  Galleri

  Skriverommet deler Nansenskolen med sommerens Kunstkurs. I den anledning får vi delta på kveldsprogrammet onsdag og torsdag. På kveldsprogrammet vil kunstlærere fortelle om sin kunstneriske virksomhet.

  Skriverommet er åpent for alle. Det eneste som kreves er et ønske om å finne ord. Ta med en bok som har gjort inntrykk og en bok man skulle ønske man hadde skrevet.

  Program

  Her finner du programmet til Skriverom – 2019

  Kursleder

  Janne Aasebø Johnsen er adjunkt, forfatter og dramatiker. Hun har jobbet i Lillehammerskolen siden 1995, og jobber nå som sosialpedagogisk rådgiver på Nansenskolen. Aasebø Johnsen har gitt ut tjueseks barne- og ungdomsbøker og har skrevet ni skuespill.

  Galleri

  Pris

  • Kursavgift med full kost/losji: Kr. 5.650,-
  • Kursavgift med lunsjer & middager ihht programmet: Kr. 4.150,-
  Påmeldingsskjema
 • OL-akademi

  Verdier i idretten

  01.-04.08.2019

  Målet er å fremme idrettens verdier og det holdningsskapende arbeidet i idretten, samt være et møtested for dagens unge ledere i norsk idrett. Her blir man kjent på tvers av idrett, bosted, alder og rolle i idretten.

  Målgruppe:

  Ungdom i alderen 18-29 år. På grunn av et begrenset antall vil Norges idrettsforbund sørge for at alle ledd i organisasjonen blir representert.

  Samarbeidspartnere:

  • Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité (NIF)
  • Nansenskolen

  Påmelding og program

  Kontakt Norges Idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité.

  Galleri