Nansenskolen søker skrivekunstlærer for skoleåret 2020-2021

Nansenskolen søker en engasjert og kunnskapsrik skrivekunstlærer. Vi ønsker oss en kollega som i tillegg til å være hovedlærer på skrivelinja også kan undervise i fellesfag og valgfag.

Nansenskolen Norsk Humanistisk Akademi holder til på Lillehammer. Skolen ble grunnlagt i 1938 og har siden den gang arbeidet for fred og mellommenneskelig forståelse. Vi er folkehøgskole med et fokus på klassiske dannelsesfag som filosofi, litteratur, politikk og historie. Nansenskolen har tre linjer: Skrivekunst, Visuell kunst og Filosofi, Litteratur og Politikk.

Nansenskolen er opptatt av å holde en høy faglig standard, og er ute etter en lærer som kombinerer akademisk kompetanse med erfaring som skrivelærer. En mastergrad eller Ph.D. i relevante fag innenfor Nansenskolens satsningsområder er ønskelig. Det samme er god engelsk, muntlig som skriftlig. Engasjement for litteratur er viktig, og at du evner å skape et godt og trygt undervisningsmiljø.

Som vår nye kollega ønsker vi at du er omgjengelig og opptatt av studentenes ve og vel, at du er fleksibel og god til å samarbeide. Du vil utover å undervise på Skrivekunstlinja bidra i valgfag og fellesfag, og ha tilsynsvakter. Kvelds- og helgearbeid må påregnes. Det er et krav at du bor i nærheten av Lillehammer eller er villig til å flytte hit.

Stillingen er et engasjement i 100% for skoleåret 2020/2021 med mulighet for forlengelse.

Det er medlemskap i Statens Pensjonskasse. For øvrig skjer ansettelsen på de vilkår som framgår av lover, reglement og gjeldende tariffavtale.

Kontakt gjerne inspektør Signe Strøm eller rektor Unn Irene Aasdalen på mail.

Søknad

CV med referanser, publikasjonsliste, attester og kortfattet søknad sendes til styret på Nansenskolen ved administrasjon@nansenskolen.no

Ønsker du å søke skoleplass på Nansenskolen?

Bruk knappen nedenfor.

Søk her