Vinterdager: Akropolis i is!

24.-27.01.2018

Søylene er på vei opp i Nansenskolens hage (foto: Heidrun Sørlie Røhr)

Nå er det snart vinterdager igjen! Hvert år skaper studentene en skulpturpark i Nansenskolens hage. I år skal vi få besøk av inskunstnere som sammen med studentene skal lage et gresk tempel i is, med utgangspunkt i Akropolis i Athen!

Det blir også laget snøskulpturer på veien mot tempelet. For Nansenskolen er årets Vinterdager og arbeidet med Akropolis – humanismens arnested i Vesten – også en markering og feiring av Lillehammers nye status som UNESCO Litteraturby. Publikum ønskes velkommen til:

• Kveldsarrangement fredag 26. januar kl 18.00-19.00, med is, lys og tekstlesning ved tempelet.
  • Familiearrangement lørdag 27. januar kl 12.00-14.00. Følg med for detaljert program!

Vi ser frem til å bruke vinteren og snøen til å skape noe vakkert for byens befolkning!

Arbeidet ledes av billedkunstner og lærer i Visuell kunst på Nansenskolen, Jannecke Lønne Christiansen.