Ny studentkafé

22.03.2017

Tor med hammeren

VaktmesterenNansenskolen, Tor Marsteintredet, sørger for at hjulene går rundt. Han holder stadig på med vedlikehold og oppussing av skolebygningen.

– Hva slags prosjekt holder du på med nå?

– Vi skal lage en ny studentkafé! Her blir det både små sofagrupper og høye kafébord, og varmdrikksautmat med nykvernet kaffe. Det skal bli et fint område der studenter kan sitte og ha det hyggelig sammen. I fjor pusset vi opp peisestua og fikk nye kvalitetsmøbler, og vi ser hvordan studentene bruker området enda mer enn tidligere.

– Hva er spesielt med Nansenskolens bygninger?

– Vi har bygninger fra ulike tidsepoker, så det er viktig at vi utviser respekt for bygningenes særpreg når vi vedlikeholder og pusser dem opp. Den eldste bygningen er fra 1918, med tilbygg fra 1967 og 2000, mens internatet er fra tidlig på 1970-tallet.

– Hva er din rolle i forhold til studentene?

– Jeg hjelper til med ulike praktiske ting i dagliglivet, – alt fra lyspærer til reparasjoner. Jeg har også ansvar for trygghet og brannsikkerhet i bygningene.

Les mer om hvordan du kan søke på Nansenskolen