– Tar gjerne et år som godt voksen!

Anne Berte Vigrestad går på linjen for Visuell kunst (foto: Alexander Nordby, NRK)

På Nansenskolen er det mulig å gå, også om man er godt voksen. Vi har lang tradisjon for å ta opp studenter på tvers av kjønn, alder og bakgrunn.

Da NRK laget en sak om våre voksne studenter, fikk vi hyggelig respons fra tidligere studenter på vår Facebook-side:

– Kan tenke meg et år til!

– Tar gjerne et år som godt voksen! Det var veldig trivelig med de godt voksne som var der da jeg gikk der som 19-åring. Minner for livet!

– Gikk der i 2005, da var jeg 55 år og hadde blitt enke. Det var et fantastisk år. Dører jeg ikke ante fantes åpnes stadig, selv etter så mange år! De flotte ungdommene, lærerne, øvrig personale og ikke å forglemme de andre, godt voksne elevene. Et minne for livet og herved anbefalt på det varmeste!

– Det var så koselig med den lille gruppa med godt voksne folk sammen med oss kidsa der de delte litt på både kunnskap og visdom til oss som var ny i livet.

Les saken fra NRK her

Les mer om pris, søknad og opptak her