Reiser til Berlin og Athen!

02.-07.04.2017

Den første uken i april reiser de tre linjene på studietur!

• Visuell kunst og Skrivekunst reiser til Berlin, der de har et program som favner litteratur og kunst. De to linjene har noe felles program, og noe linjedelt. Studentene i visuell kunst besøker på museer, gallerier og opplever stedskunst. Skrivekunststudentene møter flere poeter og forfattere. Vi besøker tidsskrift og har litterære vandringer. Felles ser vi blant annet teater og sykler langs elven Spree.
  • Filosofi, Litteratur og Politikk reiser til Athen, den europeiske filosofitradisjonens vugge. Studentene får oppleve antikken gjennom besøk til Akropolis-høyden, Akropolis-museet og Agora, – den antikke markedsplassen nedenfor. Vi skal gå til Lykeion, der Aristoteles gikk og underviste under trærne. Vi reiser på dagstur til Apollon-tempelet i Delfi. Vi får også lære mer om hvordan den økonomiske krisen og flyktningstrømmen over Middelhavet påvirker dagens politiske situasjon i Hellas.

Les mer om reiser her