Reiser til Athen og Berlin!

På besøk i D’Ossios Lukas kloster i 2017 (foto: Heidrun Sørlie Røhr)

Uken før påske er satt av til årets studiereiser. Det blir fellestur for Skrivekunstlinjen og Visuell kunst til Berlin, og reise til Athen for linjen Filosofi, litteratur og politikk

I Berlin har de to linjene både et fellesprogram og linjedelte aktiviteter. De besøker Berlins kulturinstitusjoner, møter forfattere og ser gallerier og museer. De opplever minnesmerket etter Holocaust og opplever noen av byens mange kafeer og restauranter.

I Athen skal studentene utforske antikken gjennom besøk på Akropolis og Akropolismuseet, markedsplassen Agora, og Lykeion, Aristoteles akademi. Det blir også dagstur til Delphi. De skal besøke den norske ambassaden for å høre mer om Hellas mange utfordringer i dag. Det blir også tid til å oppleve Athen i små grupper og se ulike museer.

Vi gleder oss!

Ønsker du å søke Nansenskolen? Les mer om søknad og opptak