God mat og hyggelig samvær under måltidene er viktig for å trives! Vi serverer sammensatte og næringsrike måltider.

I spisesalen har vi store, lyse vinduer mot Mjøsa og Lågendeltaet. Den nylig renoverte spisesalen er både pen og praktisk innrettet. Vi har også studentkafé med varmdrikksautomat. Skolen er Fairtrade-sertifisert.

Måltidene

• Det serveres tre måltider pr dag i spisesalen: frokost, middag og kveldsmat.
  • Til lunsj spiser vi matpakke, og får fersk frukt og grønnsaker til.
  • Til middag kan man velge mellom enten en kjøtt- eller fiskerett, eller vegetar. På lørdager er det middagsbuffét.
  • Vi har to dager hver uke med ren vegetarmat, for å bidra til helse og miljø.
  • Kveldsmaten er buffét med brødmat, pålegg og salater. Brødet er alltid hjemmebakt.
  • Varmdrikksautomater (te, kaffe, kakao) er tilgjengelig fra kl 7.00-22.30 hver dag, i spisesalen og studentkaféen.
  • Alle studenter bytter på å ha kjøkkentjeneste, det vil si å rydde og holde orden på kjøkkenet i forbindelse med måltidene.

Gi beskjed til kjøkken- og internatleder Heidi Mathisen dersom:

Ansatte på kjøkkenet

Det er 6 ansatte på kjøkkenet: tre jobber som kokk, og tre som renholdere og kjøkkenassistenter.

Søk her