God mat og hyggelig samvær under måltidene er viktig for å trives! Vi serverer sammensatte og næringsrike måltider.

Fra spisesalen har vi store, lyse vinduer mot Mjøsa og Lågendeltaet. I 2018 ble spisesalen renovert, og er i dag både pen og praktisk innrettet. Vi har også ny studentkafé med varmdrikksautomat. Skolen er Fairtrade-sertifisert.

Måltidene

• Det serveres tre måltider pr dag i spisesalen: frokost, middag og kveldsmat.
  • Til lunsj spiser vi matpakke, og får fersk frukt og grønnsaker til.
  • Til middag kan man velge mellom enten en kjøtt- eller fiskerett, eller vegetar. På lørdager er det middagsbuffét.
  • Vi har to dager hver uke med ren vegetarmat, for å bidra til helse og miljø.
  • Kveldsmaten er buffét med brødmat, pålegg og salater. Brødet er alltid hjemmebakt.
  • Varmdrikksautomater (te, kaffe, kakao) er tilgjengelig fra kl 7.00-22.30 hver dag, i spisesalen og studentkaféen.
  • Kjøkkenet forsøker etter beste evne å lage mat til studenter som har allergier eller intoleranse.
  • Alle studenter bytter på å ha kjøkkentjeneste, det vil si å rydde og holde orden på kjøkkenet i forbindelse med måltidene.

Gi beskjed til kjøkken- og internatleder Heidi Mathisen dersom:

Søk her