Mat og kurs

Matservering på sommerkurs

Vi ønsker å gi våre kursdeltakere en god matopplevelse. Det serveres 3 måltider pr dag:

  • Frokost: Et variert tilbud av pålegg. Vi har alltid ferskt brød og rundstykker og ulike frokostblandinger, samt yoghurt, juice og ulike melkesorter.
  • Lunsj: Består av to ulike varmretter (kjøtt eller fisk, og gjerne en vegetarrett). Ulike salater og kalde kjøtt- og fiskeretter serveres til. Dessert hører også med til et godt koldtbord.
  • Middag: Serveres på kvelden og består av en varmrett med etterfølgende dessert. Vegetarretter og ulike dietter blir satt fram etter behov.
  • Frisk frukt og kjeks står framme mellom måltidene
  • Varmdrikksautomat (med nykvernet kaffe, cappuchino, te og kakao) er tilgjengelig i skolens åpningstider.
  • Allergi / intoleranse: Kjøkkenet vil kunne tilrettelegge for dette ved behov.

Ta gjerne direkte kontakt med Heidi Mathisen, kjøkken – og internatleder.

Galleri

Til kursoversikt