Skriverommet

23.-27.07.2018

Skrivekurs - på leting etter ordene

Nansenskolens skriverom åpnes igjen sommeren 2018 og gir deltagere en uke til fordypning i egen skriving. I løpet av uken vil skrivekursdeltagerne få et innblikk i prosessen fra idé til ferdig produkt. De vil få tips, råd og lekende innfallsvinkler til egen skriving.

Det blir gitt individuell veiledning og tilbakemelding i grupper. Vi skal ta med oss skriveblokken og finne inspirasjon på Litteraturhus Lillehammer, Lillehammer Kunstmuseum og Maihaugen.

Skriverommet deler Nansenskolen med sommerens Kunstkurs. I den anledning får vi delta på kveldsprogrammet onsdag og torsdag. På kveldsprogrammet vil kunstlærere fortelle om sin kunstneriske virksomhet.

Skriverommet er åpent for alle. Det eneste som kreves er et ønske om å finne ord. Ta med en bok som har gjort inntrykk og en bok man skulle ønske man hadde skrevet.

Her er en av tekstene som ble skrevet av Gro Lervik, deltaker på Skriverom 2017, publisert i Aftenposten:

Program

Program for Skriverommet 2018 finner du her

Kursleder

Janne Aasebø Johnsen er adjunkt, forfatter og dramatiker. Hun har jobbet i Lillehammerskolen siden 1995, men våren 2017 har hun vært inspektørvikar på Nansenskolen. Aasebø Johnsen har gitt ut tjueseks barne- og ungdomsbøker og har skrevet ni skuespill.

Galleri

Pris

  • Kursavgift med full kost/losji: Kr. 5.650,-
  • Kursavgift med lunsjer & middager ihht programmet: Kr. 4.150,-

Påmelding kurs


  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Til kursoversikt