Skrivehuset

11.-15.06.2018

Skrivekurs med fordypning

På forsommeren 2018 inviterer Nansenskolen skrivere som ønsker å ferdigstille et skriveprosjekt. Skrivehuset gir deg mulighet til å fordype deg i ditt skriveprosjekt sammen med andre skrivere.

Kurset passer godt for deg som har et prosjekt du ønsker å bruke tid på og som du ønsker å få tilbakemelding på. Kurset passer for deg som har deltatt på flere skrivekurs og som har kommet et steg videre.

I løpet av uken vil kursdeltagerne få tips, råd og veiledning. Det vil bli gitt individuell veiledning og tilbakemelding i grupper. Vi skal ta med oss skriveblokken og finne inspirasjon på Bjerkebæk.

Skrivehuset deler Nansenskolen med forsommerens Krasjkurs i kunsthistorie. I den anledning kan du begynne dagene med et kunsthistorisk foredrag eller du kan jobbe med eget prosjekt.

Skrivehuset er åpent for alle som har et skriveprosjekt de ønsker å ferdigstille. Ta med en bok som har gjort inntrykk på deg.

Før du kommer er det fint om du forbereder en presentasjon av ditt prosjekt, maks fem minutter. Denne presentasjonen skal du legge frem muntlig for de andre deltagerne den første dagen. Ta kontakt med kursholder Janne Aasebø Johnsen (janne.johnsen@nansenskolen.no) hvis det er noe du lurer på eller hvis du opplever at dette blir vanskelig.

Program

Programmet for Skrivehuset 2018 finner du her

Kursleder

Janne Aasebø Johnsen er adjunkt, forfatter og dramatiker. Hun har jobbet i Lillehammerskolen fra 1995-2016. Våren 2017 var hun inspektørvikar på Nansenskolen og skoleåret 2017/2018 har hun vært sosialpedagogisk rådgiver på Nansenskolen. Aasebø Johnsen har gitt ut tjueseks barne- og ungdoms-bøker og har skrevet ni skuespill.

Galleri

Pris

  • Kursavgift inkludert måltider: 4.150,-
  • Kursavgift inkludert måltider og overnatting: 5.650,-

Påmelding kurs


  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Til kursoversikt