Konsert med Rune Alver

01.03.2017

Pianist Rune Alver har i flere år tatt veien til Nansenskolen hver vinter for å spille konsert på Nansenskolens fantastiske Yamaha-flygel, gitt skolen i gave av Roar og Johanne Ektvedt. Også dette året kommer han for å dele musikk med skolens studenter og byens befolkning.

Denne gangen blir det en konsert med tre kortere litterære innslag ved tre opplesere, ut fra overskriften: «Mars-klanger på Nansenskolen». Med seg som opplesere har han Inge Eidsvåg, Roar Ektvedt og en student. De skal lese tekst i samspill med musikk.

Rune Alver debuterte som pianist som 20-åring. Han er utdannet ved Bergen Musikkonservatorium og Norges Musikkhøgskole. Han studerte to år i Paris med Vlado Perlemuter. Alver virker som solist og kammermusiker med omfattende konsertvirksomhet både i inn- og utland. Han har bidratt ved flere internasjonale festspill og vært solist med ulike symfoniorkestre, og har også medvirket i TV og Radio. Av hans innspillinger kan nevnes: Blaue Blume (Chopin, Schuman og Aagaard Nilsen), Le Noveau Grieg, Mountain Dance (musikk av Grieg), Spill og dans (Johannes Rivertz), og Jolasong.

Vel møtt til konsert kl 20.00!

Galleri

Vis alle innlegg