Bokdagene 2019!

28.10.2019-01.11.2019

Forfatter Kjersti Annesdatter Skomsvold (foto: Agnete Brun for Oktober forlag)

Velkommen til Nansenskolens bokdager!

Nansenskolens bokdager er en minifestival som består av fire ulike fokus under en felles fane:

• Til Et døgn med en forfatter kommer Mona Høvring som årets gjest.
  • Til Prosadagen kommer tidligere Nansenskolestudent og forfatter Kjersti Annesdatter Skomsvold og forfatter og poet Øyvind Berg
  • Til Poesidagen kommer poetene Carina Elisabeth Beddari, Kjersti Bjørkmo, Amalie Kasin Lerstang, Andrea Alzati og tidligere Nansenskolestudent, Bendik Vada.
  • Til Debutantmøte kommer Vilde Kamfjord og Michael Rindahl, sistnevnte har gått på Nansenskolens skrivekunstlinje.

Her finner du programmet for Nansenskolens bokdager 2019

Ansvarlig for programmet er Nansenskolens skrivekunstlærere, forfatterne Aksel Selmer og Martin Ingebrigtsen. Programmet er støttet av Norsk Kulturråd.

• Sted: Nansenskolendagtid og på Litteraturhus Lillehammerkveldstid (se programmet her!)
  • Foredragene på Nansenskolen er gratis og åpne for alle (NB! To av seminarene i programmet er forbeholdt studentene på Nansenskolen)
  • Foredragene på Litteraturhuset på kveldstid: Inngang kr 100,-

Vel møtt til spennende dager!