Åpen dag med snø- og iskunst!

09.02.2019

Nansenskolen holder Åpen dag lørdag 9. februar. Studentrådet ved leder Dagny Marie Sand Haarberg og nestleder Marie Heglum Kirkedam, står for det innholdsrike programmet.

Dørene åpner kl 11.00, og dagen avsluttes med stemningsfull avslutning i hagen, der studentene har laget skulpturer i is og snø. Vi inviterer foreldre, slekt og venner, samt alle andre som har lyst til å besøke skolen. Sett av dagen til hyggelig samvær på Nansenskolen!

Tidspunkt: 11.00-17.30

Program*

• Taler ved: rektor Unn Irene Aasdalen, studentrådsleder Dagny Marie Sand Haarberg,
  • Informasjon om Nansen Dialogs fredsarbeid, ved Steinar Bryn og kolleger ved Nansen Dialogsenteret i Makedonia
  • Salgsutstilling av grafiske trykk ved studentene på Visuell kunst
  • Salg av skoleavis og tekster fra Skrivekunstlinjen
  • Auksjon
  • Informasjon om skolen og linjene ved studentene
  • Underholdning ved studentene: Diktlesning og korsang
  • Mat– og kakesalg
  • Visning av studentenes skulpturer av snø og is i skolens hage

Her finner du fullstendig program for Åpen dag 2019

Alle inntekter fra dagen går til et godt formål: Nansen Dialogue Centre Skopje sitt arbeid for interkulturell utdanning i Kosovo.

Iskunstprosjektet er et samarbeid med Kald Kunst, og er sponset av Lillehammer kommune.

*Det kan bli små endringer i programmet.