Åpen dag 2016

12.11.2016

Studentrådet ved Nansenskolen er ansvarlig for arrangementet (foto: H.S. Røhr)

Studentene inviterer til Åpen dag!

Dørene åpner kl 11.30, og vi holder åpent hus til kl 16.00. Det blir underholdning, salgsutstilling, auksjon, og mye å høre om skolen og de ulike linjene. Inntektene går til Nansen Fredssenters arbeid. Ta lunsjen på Nansenskolen denne lørdagen!

program

• 12.00: Rektor Unn Irene Aasdalen ønsker velkommen til Nansenskolen
  • Kim Sivertsen v/ Nansen Fredssenter om senterets dialogarbeid
  • Gordana Anicic v/ Nansen Dialogsenteret i Mostar om fredsarbeid i Bosnia-Herzegovina
  • Studentene fra de tre linjene på skolen forteller om sin hverdag
  • 13.00-15.00: Lunsj / middag
  • 15.00: Auksjon av flotte gaver fra virksomheter og privatpersoner

Det blir også:

• Kaffe og kaker til salgs
  • Salgsutstilling av kunstfoto laget av studentene ved Visuell kunst
  • Salg av dikt skrevet av studentene ved Skrivekunst
  • Sang og musikk
  • Aktiviteter for barna

Velkommen til alle interesserte, familie og venner!

Studentene støtter fredsarbeid i Mostar

Skolens studenter har i mange år støttet fredssenterets prosjekter under Åpen dag. I år går inntektene til Nansen Dialogsenteret i Mostar.

Byen ble rammet spesielt hardt under den brutale krigen i Bosnia-Herzegovina fra 1992-95. Siden krigen har byen vært etnisk delt, noe som blant annet betyr at barn med ulik etnisk bakgrunn går på egne skoler. Nansen Dialogsenteret i Mostar arbeider for å bekjempe segregeringen i utdanningssystemet. De samarbeider nært med Nansen Fredssenter, som holder til på Nansenskolen.

Manglende finansiering har i år gjort arbeidet for senteret i Mostar særdeles vanskelig, og de trenger all hjelp de kan få for å kunne fortsette det viktige forsoningsarbeidet i Bosnia-Herzegovina.